Projekbeskrivelse

Mortens aften

Mortens aften
Torsdag d. 10. november klokken 18.00

I anledningen af, at Martin af Tours gemte sig bag gæssene tilbage i år 300, fordi han ikke ønskede at blive valgt som biskop, fejrer vi nu Mortens aften.
…og du tænker måske ‘Jamen hedder han ikke Morten?’
Jovist, men nej. Den Morten vi fejrer hed i virkeligheden Martin – men nok om det.

Vi vil gerne invitere dig på en velafstemt 4-retters menu med en dertilhørende udsøgt vinmenu.
Det er Mortens, eller Martins aften, og du skal med til bords.
Menuen er baseret på efterårets herligheder med den franske kogekunst i højsæde.
Vinene er hentet fra vores dybe kælder, og vi garanterer, at de vil komplimentere hver enkelt ret.

Vi glæder os til at se jer!

Menu og vine

Bobler & snacks
*****
Hjemmerøget Færø laks med rygeost, syltede løg & små salater
*****
Jomfruhummer som ravioli og suppe med piment d´Espelette
*****
Tilkøb
Ristet andelever med confit af and, sprød brioche & hindbærsauce kr. 145,-
*****
Sprødstegt andelår & bryst med tyttebær & appelsinsauce
sauté af rød spidskål/bøgehatte & sprød kartoffel
*****
Chokoladedessert med æble & solbær
*****
Udsøgt vinmenu
*****
Kaffe & sødt
*****
Pris pr. person kr.: 795,-

Der kan vederlagsfrit ændres i reservationen indtil 3 dage før arrangmentet.

Se vores De Luxe menu

Åbningstider

Onsdag-fredag fra kl.18.00
Mod forud bestilling

Selskaber efter aftale alle ugens dage.

Vi træffes dagligt på
telefonen fra kl. 12-22

Nyhedsbrev

Hold dig opdateret om arrangementer og andre begivenheder, når du tilmelder dig vores nyhedsbrev