April, Maj & Juni
April, maj, juni
Minimum 20 personer
Forretter
Hummer som ravioli & suppe med piment d´Espelette, nye porrer & små ærter
*****
Ærtesuppe med variation af ærter, syltede røde løg & ovnbagt torsk
*****
Monstrøse hvide asparges med håndpillede rejer, vagtelæg, beurre blanc, ørredrogn & dildolie
*****
Hjemmerøget Færøsk laks med grønne asparges & creme af stenbiderrogn
*****
Marineret kalvefilet med mayo af Karl Johansvampe, syltede bøgehatte, tyttebær, parmesan & små salater
*****
Stegt pighvar med blomkål, nye løg & pighvarsauce
Tillæg kr. 75,-
*****
Hovedretter
Mørbrad & sprødt spidsbryst af Dansk okse med sprød svær,
små grøntsager, pommes Anna & trøffelsauce
Tillæg kr. 75,-
*****
Lammekrone med små grøntsager, pommes Anna, tomat & basilikum
Tillæg kr. 75,-
*****
Dansk kalv med sprød kalverilette, svampe fricassé,
bagte rodfrugter & trøffelsauce
*****
Bornholmerhane med små grøntsager, sprød kartoffel med rosmarin & rødvinssauce
*****
Mørbrad & skank af Dansk gris med sauté af små sommer grøntsager & rødvinssauce
*****
Oste
Udvalg af danske Arla Unika oste med sødt & sprødt
*****
Desserter
Varnas dessertfantasier bestående af mousse, kage, is & crunch
*****
Chokoladebar med karamel, hindbær & creme anglaise
*****
Variation af rabarber, hvid chokolade & karamel
*****
Jordbærdessert med hyldeblomst, pistacie & chokoladekage (fra juni)