Projekbeskrivelse
Augustmenu
Augustmenu
Fredag d. 16. og fredag d. 23. august klokken 18.00
Ka’ De li’ østers og ka’ De li’ tanken om en sensommeraften på Varna?
Det ka’ vi. Vi ka’ også li’ stegt jomfruhummer, sprød rødtunge, lammekrone med kantareller, sommerbær, og vi ka’ li’ tanken om, at I skal smage det hele og mere til på Varna i august.
Vi har sammensat en lækker Augustmenu til jer. Den begynder med den franske delikatesse Gillardeau østers og tager jer derfra videre på en kulinarisk sensommer gourmetrejse. Nedenfor ser I aftenens fulde program.
Ka’ De li’ tanken om en sensommeraften med udsigt, så er det allerede nu muligt at gøre tanken til virkelighed ved at booke et bord til jeres festlige fredag i august.
Vi ka’ li’ at have gæster, og vi glæder os til at fejre august med vores appetitvækkende Augustmenu.
Vi ser frem til at byde dig velkommen!
Menu
Gillardeau østers med hybenrose
*****
*Taskekrabbe, æble, selleri & Baerii caviar
*****
Stegt jomfruhummer med syltede hvide asparges & citrongræs
*****
Sprød rødtunge med franske ærter & purløgsblomster
*****
Lammekrone med majs, morkler & kantareller
*****
*Comte ost med sommertrøfler
*****
Sommerbær med creme anglaise, basilikum & brændt hvid chokolade
*****
Kaffe & sødt
*****
Udsøgt vinmenu
Pris pr. person kr. 995,-
*Tilkøb (uden vinparring)
![østers hjemmeside](https://varna.dk/wp-content/uploads/2024/04/oesters-hjemmeside.jpg)
![Hummer caviar](https://varna.dk/wp-content/uploads/2023/03/Hummer-caviar.jpg)
![trøffelcomte](https://varna.dk/wp-content/uploads/2023/03/troeffelcomte.jpg)