Projekbeskrivelse
Restaurant Varna
Restaurant Varna
Fredag d. 4. oktober
Fredag d. 11. oktober
Fredag d. 25. oktober
Lørdag d. 2. november
Fredag d. 15. november
Fredag d. 7. december
Fredag d. 13. december
Lørdag d. 14. december
Arrangementerne starter klokken 18.00
Jeg elsker oktober og efterår,
med alle de farver træerne får
for siden at kaste farverne væk
og stå som tegnet med tusch og blæk
Hør skovenes efterårs hjerte banke:
Efterår, efterår eftertanke.
Sådan skriver Johannes Møllehave i ”Efterårsdigt”. Med efteråret går vi fra den milde sensommerluft til den friske vind, der maler kinderne røde. Farverne eksploderer overalt, og overgangen kan virke pludselig. Efteråret er stormfuldt og lunefuldt som en forelskelse.
På Varna elsker vi ligesom Møllehave efteråret, og vi er beredte på den farvemættede årstid med en ny gastronomisk forelskelse.
Ka’ De li’ østers, caviar, hummer, sprødstegt pighvar og farseret vagtel. Det ka’ vi nemlig. Vi har derfor sammensat en berusende september-oktober menu, der hylder det ruskende efterår. ”Oktober som pust fra et underbid”, skriver Møllehave. Varnas efterårsmenu er som et varmt smil fra en veltilpas mund mættet af en perlerække af gourmet delikatesser.
Det er snart efterår. Tid til ekstra forkælelse. Tid til at tænke efter og tid til en skøn årstidsbestemt menu på Varna.
Hør Varnas efterårshjerte banke, når du læser nedenfor, hvad vi har på menuen til dig.
Menuen i september, oktober og november
Gillardeau østers med soya & ingefær
*****
Marineret sorthummer med lime, tomat & basilikum
*****
*Jomfruhummer, æble, selleri & Baerii Caviar
*****
Sprødstegt pighvar med blomkål & løg
*****
Farseret vagtel med efterårets svampe, tyttebær & morkler
*****
*Udvalg af Unika oste med tilbehør
*****
Sensommerbær med æble, hybenrose & hvid chokolade
*****
Kaffe & sødt
*****
Udsøgt vinmenu
Pris pr. person kr. 995,-
*Tilkøb (uden vinparring)