Arrangementer

Vores arrangementer

Hvert år står vi for en række kulinariske, spændende og lærerige arrangementer. Som et produkt af den enorme glæde, vi forbinder med god mad og vin, fik vi idéen til at afholde arrangementer med ønsket om at tilføre en ekstra dimension til middagen. For at opnå det, er det idéen, at hvert arrangement afholdes med udgangspunkt i et tema; hvad end det er en Winemakers Dinner, vinsmagning, intimkoncert eller en aften med vine fra et unikt vindistrikt, kan du se frem til en ekstraordinær aften.

Til et arrangement på Varna Palæet kan du være sikker på, at mad og vin er nøje afstemt, at servicen er i top i et nærværende miljø, hvor du er blevet klogere på, hvad du har spist og drukket.

Nedenfor kan du læse nærmere om, hvilke arrangementer vi har planlagt fremadrettet. Derudover opdaterer vi også vores Facebook med nye arrangementer,
som du kan finde lige her.

Vi glæder os til at tage imod jer.

Se her hvad vores gæster siger..

Kom og få en rigtig god oplevelse

 

Tak for sidst. Vi oplevede en fantastisk aften fredag, den 9. november på Varna Palæet – gourmet- og vin arrangement med vine fra Toscana. Udover utrolig lækker menu, var det en fornøjelse at opleve det dygtige personale, som fik arrangementet afviklet på allerbedste vis.

 

Lise-Lotte B.

Endnu en skøn oplevelse på Varna! Intimkoncert med Steffen Brandt. ALT var godt…maden, vinen, betjeningen, corona-sikkerheden og underholdningen! Efter fem måneders nedlukning må det være en hård nyser for personalet, at starte op med fuldt hus. I klarede det alle til topkarakter.
Og Steffen Brandt var i topform – han havde tydeligvis været hjemsendt lidt for længe 😉 batterierne var ladet HELT op!!
Vi kommer gerne igen.

Helle O.

Se vores arrangementer

Åbningstider

Onsdag-fredag fra kl.18.00
Mod forud bestilling

Selskaber efter aftale alle ugens dage.

Vi træffes dagligt på
telefonen fra kl. 12-22

Nyhedsbrev

Hold dig opdateret om arrangementer og andre begivenheder, når du tilmelder dig vores nyhedsbrev