Restauranten

Restaurant Varna
– en bid af byens bedste udsigt

Restaurant Varna er vores gastronomiske hjertebarn. En moderne restaurant i byens gamle, hæderskronede palævilla på kanten af Aarhus-bugten. Her byder vi tre aftener om ugen alle kvalitetsbevidste gastronauter på klassisk kogekunst til menneskepenge på byens smukkeste adresse.

Restauranten er åben fra torsdag til lørdag, og recepten er simpel. Det handler om det gode måltid i inspirerende omgivelser. Vores gæster skal have det godt og føle sig godt tilpas. Det handler om kvalitet, respekt og omtanke for både gæst og råvare. Kort sagt om kulinariske oplevelser, der smager af noget og giver fuld valuta for pengene. Det lægger vi stor vægt på. Det er vores ambition.

Det gør vi med en fast femretters menu til 650 kr., som vi komponerer af de friskeste og bedste råvarer, som de skiftende årstider har at byde på. Vi holder stædigt fast i princippet om kortest vej fra jord til bord, og derfor samarbejder vi med flest mulige lokale ildsjæle og leverandører, der kan levere topkvalitet lige til køkkendøren, hvad enten det gælder friskfanget hummer fra Helgenæs, svampe og grønne urter fra byens skove eller de sprøde asparges fra Per på Samsø.

For at kunne forløse ambitionen om at levere gastronomi af særlig høj kvalitet har vi valgt at servere én femretters menu til en fast pris på 650 kr. Dog vil det være muligt at tilkøbe en eller to ekstra retter, begge dele til 150 kr. pr. ret.

Desuden vil man kunne vælge en tilhørende vinmenu til kun 350 kr. ekstra, som er særligt udvalgt af vores kyndige sommelier og nøje afstemt hver enkelt ret. Skal du køre bilen hjem efter middagen, laver vi gerne en kørevenlig saftmenu i stedet.

Så kom og få en bid af byens bedste udsigt og den personlige kogekunst på rygende varme tallerkener i vores smukke lokaler og vær med til at videreføre Varnas mere end 100 års særlige historie som spisested og kulinarisk smørhul.

Det vil være en fornøjelse at se dig som gæst på Varna. Vi glæder os meget til at tage imod dig.

Palle Enevoldsen & Patrick Eriksen

Se vores arrangementer

ARRANGEMENTER PÅ VARNA

Nyhedsbrev

Hold dig opdateret om arrangementer og andre begivenheder, når du tilmelder dig vores nyhedsbrev

TILMELD