December, januar, februar, marts
December, januar, februar, marts
Minimum 20 Personer
Forretter
Hummersuppe med piment d´Espelette, Vesterhavsfisk, porrer & hokkaidogræskar
*****
Rødtunge & kammusling med variation af jordskokker & pighvarsuppe
*****
Sprødstegt laks med fennikel, små urter & muslingesauce
*****
Hovedretter
Mørbrad & skank af Dansk gris med sauté af små grøntsager & rødvinssauce
*****
Andebryst med rosenkål, østershatte, sprød kartoffel & hindbærsauce
*****
Oksemørbrad med sprød rilette af oksehaler, bagte rodfrugter, pommes Anna & trøffelsauce
Tillæg kr. 75,-
*****
Oste
Udvalg af danske Unika oste med sødt & sprødt
*****
Desserter
Varnas dessertfantasier bestående af kage, mousse & sorbet
*****
Chokoladedessert med citrus & lakrids
*****
Eksotiskdessert med ananas, kokos, vanilje & rom