Restauranten

En bid af byens bedste udsigt

Restaurant Varna er en klassisk restaurant i byens gamle hæderskronede palævilla på kanten af Aarhus-bugten.
Her byder vi tre aftener om ugen på klassisk kogekunst, udsøgte vine og personlig betjening i atmosfærefyldte omgivelser.

Restauranten er åben fra onsdag til fredag, og recepten er simpel. Det handler om det gode måltid i smukke omgivelser. Vores gæster skal have det godt og føle sig godt tilpas. Det handler om kvalitet, respekt og omtanke for både gæst og råvare. Kort sagt om kulinariske oplevelser, der smager af noget, det er vores ambition!

Vi sammensætter vore menuer af de bedste og friskeste råvarer, som de skiftende årstider har at byde på. Vi holder fast i princippet om kortest vej fra jord til bord, og derfor samarbejder vi med flest mulige lokale ildsjæle og leverandører, der kan levere topkvalitet lige til køkkendøren, hvad enten det gælder friskfanget hummer fra Helgenæs, svampe og grønne urter fra byens skove eller de sprøde asparges fra Thorupgaard på Fyn.
I vores hyggelige lounge har man mulighed for at starte med en velkomstdrink ledsaget af snacks og senere på aftenen slutte af med kaffe & avec.

Husk også, at vi på udvalgte søndage fra 10.30 – 13.00 servere vores luksus Varna brunch som du kan se her. 

Vi glæder os meget til at tage vel imod jer !

Besøg Vores facebook side 

Se vores arrangementer

Nyhedsbrev

Hold dig opdateret om arrangementer og andre begivenheder, når du tilmelder dig vores nyhedsbrev