Projekbeskrivelse

Intimkoncert med Hanne Boel

Intimkoncert med Hanne Boel

Lørdag d. 30. november
Arrangementet starter klokken 18.00

Danmarks soul-dronning gæster Varna – What a blast!

“If you want my body. You gotta make love to my mind”, synger Hanne Boel på sit andet album Dark Passion fra 1990, som solgte over en halv million eksemplarer på verdensplan, og som Hanne Boel vandt fire Grammy-statuetter for.

Hanne Boel er med et samlet pladesalg på 2,5 millioner den bedst sælgende danske sangerinde nogensinde!

Med storhits som Talk it Out og Son of a Preacherman har Hanne Boel, lige siden hun satte alle i bevægelse med det fremragende soul-funkband Blast i 80’erne, været Danmarks ubestridte soul-dronning.

Hun har vundet en stribe Grammy-statuetter og har succes i hele Skandinavien samt Tyskland. Ikke mindst i Norge, hvor hun turnerer intenst og som også danner baggrund for hendes seneste og 22. album ’Norwegian Recordings’, der udkom den 26. januar i år.

Hanne Boel er en kvinde med musik i hver en åre og ben i næsen, så udover og ved siden af hendes karriere som udøvende kunstner har hun virket som prorektor og professor ved Musikkonservatoriet i København.

Efter en årrække med en akustisk trio med to guitarister og et stilfærdigt udtryk, har Hanne Boel nu skruet op for armbevægelserne, så hun udover guitaristerne Jacob Funch og Jens Runge har selskab af trommeslager og percussionist Kristoffer Sjelberg og saxofonist, keyboardspiller og bassist mm. Jens Bjørnkjær.

Hanne Boel med stærk bandbesætning kommer til Varna i november for første gang, og vanen tro lader vi op til musikken med en skøn Varna-menu og velafstemte vine fra Bichel.

Vi glæder os meget til en kvalitetsaften i intimt selskab med en dyb stemme med et højt musikalsk niveau og stærk integritet. Hanne Boel har en vokal uden mage – og er derudover begunstiget med et sympatisk væsen.

Honey let’s talk it out…
Just sit right down and talk it out…
Baby, let’s talk it out and book the tickets now!

Vi glæder os til at byde jer velkommen til endnu en stjerneaften på Varna Palæet!

Menu og vine

4-retters middag
*****
Udsøgt vinmenu
*****
Kaffe og the

Pris pr. person kr. 1.695,-

Se vores arrangementer

Åbningstider

Onsdag-fredag fra kl.18.00
Mod forud bestilling

Selskaber efter aftale alle ugens dage.

Vi træffes dagligt på
telefonen fra kl. 12-22

Nyhedsbrev

Hold dig opdateret om arrangementer og andre begivenheder, når du tilmelder dig vores nyhedsbrev