Winemakers Dinner
Mød Gregory Perez fra Mengoba
Fredag d. 15. marts kl. 18.00
Her har du muligheden for at møde Gregory Perez fra Mengoba,
der har etableret sig som et topnavn I vinområdet Bierzo,
den nordvestlige del af Spanien.
Interessen for Bierzo er stigende, der er lokale druesorter af høj kvalitet og de bedste vinmarker er veldrænede
med skifer og granit i jordbunden.
Gregory Perez vælger marker ud fra kombinationen af druesort, stokkenes alder, jordbund og eksponering.
Han arbejder efter økologiske principper,
alt markarbejde foregår i hånden og der vinificeres helt naturligt uden tilsætning af gær, ligeledes er brugen af nye fade minimalt.
Stilen i vinene er ren og mineralsk, fantastiske madvine.
Vi har i samarbejde medvinhandler Lars Bo Henriksen fra Bichel Vine, arrangeret denne aften, som kommenterer vinene sammen med vinmageren Gregory Perez.
Menu & vine
Vi starter med Cava Krismanel, Penedés
Sprøde snacks med tun, laks & okse
*****
Marineret torsk med stenbiderrogn, syltede løg & vagtelæg
2018 Brezo Blanco
*****
Pighvar & jomfruhummer med aspargesjordskokker
2016 Godello Viejo Sobre Lias
*****
Knoldselleri i forskellige variationer med trøffel & parmasan
2017 Godello las Tinajas
*****
Duebryst & andelever med spinat, Karl Johansvampe & tyttebær
2016 Estaladina
*****
Dansk kalv som ryg & hale med morkler & små grøntsager
2016 Sancho Martin
*****
Æbledessert med mandel, citron & vanille
2015 Folie Douce
*****
Kaffe/te & sødt
Pris for deltagelse
kr. 1250,-