Winemakers Dinner

Mød Gregory Perez fra Mengoba

Fredag d. 15. marts kl. 18.00 
Her har du muligheden for at møde Gregory Perez fra Mengoba, 
der har etableret sig som et topnavn I vinområdet Bierzo,  
den nordvestlige del af Spanien. 
Interessen for Bierzo er stigende, der er lokale druesorter af høj kvalitet og de bedste vinmarker er veldrænede 
med skifer og granit i jordbunden. 
Gregory Perez vælger marker ud fra kombinationen af druesort, stokkenes alder, jordbund og eksponering. 
Han arbejder efter økologiske principper,  
alt markarbejde foregår i hånden og der vinificeres helt naturligt uden tilsætning af gær, ligeledes er brugen af nye fade minimalt.  
Stilen i vinene er ren og mineralsk, fantastiske madvine.  
Vi har i samarbejde medvinhandler Lars Bo Henriksen fra Bichel Vine, arrangeret denne aften, som kommenterer vinene sammen med vinmageren Gregory Perez.  

Menu & vine 
 Vi starter med Cava KrismanelPenedés 
Sprøde snacks med tun, laks & okse 
***** 
Marineret torsk med stenbiderrogn, syltede løg & vagtelæg 
2018 Brezo Blanco 
***** 
Pighvar & jomfruhummer med aspargesjordskokker 
2016 Godello Viejo Sobre Lias 
***** 
Knoldselleri i forskellige variationer med trøffel & parmasan 
2017 Godello las Tinajas  
***** 
Duebryst & andelever med spinat, Karl Johansvampe & tyttebær 
2016 Estaladina 
***** 
Dansk kalv som ryg & hale med morkler & små grøntsager 
2016 Sancho Martin 
***** 
Æbledessert med mandel, citron & vanille 
2015 Folie Douce 
***** 
Kaffe/te & sødt 

Pris for deltagelse
kr. 1250,-

Se vores arrangementer

Nyhedsbrev

Hold dig opdateret om arrangementer og andre begivenheder, når du tilmelder dig vores nyhedsbrev