Købsbetingelser

Restaurant Varnas netbutik, salgs- og leveringsbetingelser for Internethandel

Restaurant Varna ApS
driver som en del af sin virksomhed Netbutik med salg af mad og lignende fødevarer under nedenstående vilkår.

Bestilling
Man kan bestille mad fra Restaurant Varnas Netbutik via hjemmesiden: www.varna.dk

Sådan handler du produkter i Restaurant Varnas Netbutik
A) Find det eller de ønskede produkter i Restaurant Varnas Netbutik og klik på “Læg i varekurv”. Varekurvens indhold vises herefter på skærmen.
B) I varekurven har du samtidig mulighed for at ændre antallet af produkter samt slette produkter. Du har mulighed for at afbryde eller ændre i din bestilling, indtil du trykker “Godkend betaling” (se pkt. G).
C) Når du er klar til at afgive bestilling, skal du klikke knappen “Bestil” under varekurven.
D) Indtast dit navn, adresse, m.v.
E)Klik “Videre”.
F) Herpå får du vist beløbet, som trækkes på dit betalingskort. Er der tale om fragt, vises dette som et separat beløb. Du skal endvidere acceptere købsbetingelserne.
G) Klik “Godkend”.
H) Selve betalingsproceduren påbegyndes, når du klikker på “Åbn betalingsvindue”.
I) Indtast dine betalingskortoplysninger.
J) Klik på “Godkend betaling”.
K) Betalingsvinduet lukkes automatisk og efter kort tid vises et kvitteringsbillede (“Ordre OK”). Du vil endvidere modtage en kvittering på dit køb pr. e-mail.

Afgivelse af ordre
Når du har afgivet en ordre via Restaurant Varnas Netbutik, vil vores system automatisk sende dig en e-mail, hvoraf det fremgår, hvilke produkter du har bestilt. Det er ikke muligt at ændre ordrebekræftelsen efterfølgende via www.varna.dkHusk derfor at gemme den bekræftelse, du modtager via e-mail, umiddelbart efter aftalen er indgået.

Hvis du ønsker at få tilsendt et nyt eksemplar af ordrebekræftelsen pr. e-mail, så send en e-mail tilinfo@varna.dk

Der tages forbehold for udsolgte varer, trykfejl og tastefejl samt moms- og afgiftsændringer.

Priser
De i Netbutikken angivne priser er opgivet i DKK, incl. dansk moms, p.t. 25 % og uden fragtomkostninger.

Betaling
Er du over 18 år og i besiddelse af et gyldigt betalingskort, kan du købe varer online i Restaurant Varnas Netbutik. Du kan benytte Dankort/VISA-Dankort som betalingsmiddel i Restaurant Varnas Netbutik.

Betalingen effektueres straks samtidig med levering af bekræftelse af købet.

Der kan aldrig trækkes et større beløb end det, der er godkendt af kunden ved afgivelse af bestillingen.

Gebyrer ved anvendelse af
Dankort/VISA-Dankort: DKK 0,00

Betalingsløsningen i Restaurant Varnas Netbutik leveres af Dandomain A/S. Al kommunikation er krypteret og betalingen sker via PBS.

Fortrydelsesret
Køb af mad via Netbutikken er ikke omfattet af den almindelige fortrydelsesret efter forbrugeraftaleloven. Udgangspunktet efter loven er derfor, at bestilte ordrer ikke kan annulleres.

Ønsker du at annullere din ordre, skal du skrive en e-mail til info@varna.dk med oplysning om, at du ønsker at annullere samt det ordrenummer, du har fået oplyst pr. e-mail. Du vil herefter modtage en e-mail med bekræftelse på, at ordren er annulleret.

Levering
Levering sker altid ved kundens egen afhentning på Restaurant Varna, Ørneredevej 3, 8000 Århus C inden for normal åbningstid. Åbningstider fremgår af www.varna.dk

Forsendelsen vedlægges en specificeret faktura.

Risikoen for varens beskaffenhed overgår ved varens levering. Kunden bedes derfor undersøge varerne ved afhentningen. Hvis varen er mangelfuld ved leveringen/afhentningen, har Restaurant Varna ret til at foretage afhjælpning af manglen evt. ved omlevering.

Restaurant Varna Aps er ikke ansvarlig for varens stand, hvis kundens anvendelse af produktet har forårsaget skade, eller hvis der har været foretaget indgreb i varen, som ikke er sket i overensstemmelse med vejledning fra Restaurant Varna Aps.

Personoplysninger

Restaurant
Varnas Netbutik benytter registrerede oplysninger i overenstemmelse med lov om behandling af personoplysninger (Persondataloven).

Kundeoplysninger bliver ikke solgt eller på en anden måde videreformidlet til tredje part.

Restaurant Varnas Netbutik opbevarer oplysningerne i minimum fem år, som det er påkrævet i regnskabsloven. Ordreoplysninger skal anføres på dansk.

Følgende kundeoplysninger registreres: navn, adresse, postnummer, e-mailadresse samt evt. telefonnummer.

Som registreret i Restaurant Varnas Netbutiks kundesystem har du altid mulighed for indsigt, og du kan gøre indsigelse mod en registrering i henhold til reglerne i Persondataloven.

Øvrige forhold

Med mindre andet følger af dansk rets almindelige regler, kan Restaurant Varnas Netbutik ikke gøres ansvarlig for ikke at opfylde sine forpligtelser i forbindelse med udefrakommende faktorer såsom strejke, lockout, blokade, brand, fejl i levering fra underleverandør etc. Restaurant Varna ApS er heller ikke ansvarlig for driftstab eller følgeskader opstået i forbindelse med manglende levering.

Nærværende salgs- og leveringsbetingelser er underlagt dansk ret, og begge parter accepterer, at de danske domstole har enekompetence. Hvis en domstol måtte finde eventuelle bestemmelser i nærværende salgs- og leveringsbetingelser ugyldige, påvirkes de resterende ikke heraf. Restaurant Varnas Netbutik forbeholder sig ret til at udpege, hvilken dansk domstol en eventuel tvist skal afgøres ved.

Se vores arrangementer

Nyhedsbrev

Hold dig opdateret om arrangementer og andre begivenheder, når du tilmelder dig vores nyhedsbrev