Vintermenuen på varna palæet
VINTERMENUEN PÅ VARNA PALÆET
Fredag d. 6. og lørdag d. 7. marts klokken 18.00
Nu er det endelig tid til at vi går varmere tider i møde. Det skal selvfølgelig fejres med en god middag akkompagneret af
skønne vine.
På disse udvalgte aftener har du mulighed for, at læne dig tilbage, og nyde en 5-retters middag med snacks og vinmenu for kun 1.000,- pr. kuvert.
Kvaliteten af maden og vinen er som altid tårnhøj og din unikke aften er i vores højsæde.
Vi glæder os til, endnu engang, at byde dig velkommen på
Varna Palæet.
Menu & vine
Sprøde snacks
Cava, Krismanel, Penedés
*****
Kalvetatar & stenbiderrogn
2016 Schifferterassen, Heymann-Lövenstein, Mosel
*****
Helstegt havtaskehale med aspargesjordskokker & trøffel
2017 Chardonnay, Caliterra, Casablanca Valley
*****
Skindstegt sandart med brændte vinterporrer
2016 Corteaux Champagnoise, Xavier Léconte, Champagne
*****
Perlehøne med andelever & morkler
2016 Mongrana, Querciabella, Toscana
*****
Guldbar med kokos, karamel & havtorn
2016 Jurancon Moelleux, Ballet d’Octorbe, Chateau Cauhape
*****
Kaffe og sødt
Pris pr. person 1.000,-
Der kan vederlagsfrit ændres i reservationen indtil 3 dage før arrangmentet.