Midsommer Menu
MIDSOMMER MENU
Fredag d. 19. juni klokken 18.00
Vi starter på vores store terrasse hvor vi sabler Rosé Champagne fra Launois.
Mens vi yder udsigten over Aarhusbugten serverer vi sprøde snacks og en række lækre canapeér.
Aftenen laves i samarbejde med Lars Bo Henriksen fra Bichel vine,
som undervejs vil kommentere på vinene.
Vi håber på godt vejr og vi glæder os til at byde midsommeren velkommen sammen med dig!
Menu og vine
Sprøde snacks – Jomfruhummertatar – Foie gras med svineskank
NV Rosé Champagne, Launois
*****
Marineret kalv med grønne asparges & trøffel
2018 Pouilly Fumé “Calcite”, Francis Blanchet, Loire
*****
Hvide monstrøse asparges med hummer, vagtelæg & lakserogn
2016 Macon Village, Rijckaert, Bourgogne
*****
Havtaskemedallion med ærter, løg & persille
2016 Pinot Noir “Subsollum”, Clos de Fous, Chile
*****
Ryg og kølle af sommerbuk med kantareller & kål
2018 Crozes Hermitage “Georges”, Domaine de Bruyere, Rhône
*****
Hindbær med hyldeblomst, hvid chokolade og mandel
Moscato d’Asti, Marco Capra, Piemonte
Kaffe og sødt
Der kan vederlagsfrit ændres i reservationen indtil 3 dage før arrangmentet.