Projekbeskrivelse

Oktobermenu

Lørdag d. 17. oktober
Fredag d. 23. & lørdag d. 24. oktober kl. 17.00

I oktober har du og dine nærmeste mulighed for at forkæle jer selv ekstra.
Vi har sammensat en menu ud fra årstidens bedste råvarer og fundet nogen skønne vine frem fra kælderen – det glæder vi os til at byde dig på!
Vi glæder os til at se dig!

Menu & vine
Sprøde snacks
Ceviche af torsk med tomat & avocado
NV Mas d’Oliver, Krismanel, Penedés
*****
Færø laks med selleri, rosenkål & lakserogn
2018 Riesling Grauschieffer, Willi Haag, Mosel
*****
Havtaskemedallion med grønkål & trøffel
2017 Chardonnay Village, Kumeu, New Zealand
*****
Dansk okse med bagte løg, tyttebær, røget marv & citrontimian
2011 Tempranillo Crianza, Sierra Cantabria, Rioja
*****
Solbær, vanilje & chokolade
2015 LBV, Grahams, Porto
*****
Kaffe & sødt

Kr. 1.000,-

Tilkøb

Hummer & brissel med kantareller
2014 Auxerroix, Rolly Gassmann, Alsace
*****
Kr. 225,-
Confit af gråand med andelever, æble & hindbær
2018 Pinot Noir, Vincent & Sophie Morey
*****
Kr. 225,-

Ønsker du at tilkøbe en ret og vin bedes du notere hvilken ret/retter du ønsker i kommentarfeltet.

Arrangementet starter klokken 17.00

Der kan vederlagsfrit ændres i reservationen indtil 3 dage før arrangmentet.

Se vores arrangementer

ARRANGEMENTER PÅ VARNA

Åbningstider

Onsdag-fredag fra kl.18.00
Mod forud bestilling

Selskaber efter aftale alle ugens dage.

Vi træffes dagligt på
telefonen fra kl. 12-22

KONTAKT

Nyhedsbrev

Hold dig opdateret om arrangementer og andre begivenheder, når du tilmelder dig vores nyhedsbrev

TILMELD