Projekbeskrivelse

Midsommermenu

Midsommermenu

Fredag d. 25. & lørdag d. 26. juni kl. 18.00 serverer vi en udsøgt midsommermenu.
Vi starter på terrassen og nyder udsigten over Aarhus bugten mens vi sabler Champagne Grand Cru Blanc de Blanc fra Launois.
Hertil serverer vi sprøde snacks & canapeer
Vi laver aftenen i samarbejde med Lars Bo Henriksen, Bichel vine, som undervejs vil kommentere vinene.

Canapeér
Tun med mandler, soya & ingefær
Foie gras hapser med havtorn
Hummer fra Helgenæs som ravioli

Menu & vine

Marineret kalv med grønne asparges & sommertrøffel
2019 Riesling ‘Urgestein’, Schloss Gobelsburg
*2019 Grüner Veltliner ‘Lamm’, Schloss Gobelsburg
*****
Hvide asparges med rejer, lakserogn, ramsløg & hollandaise
2018 Bourgogne Blanc, Vincent & Sophie Morey
*2018 Chassagne Montrachet ‘Les Callierets’, Vincent & Sophie Morey
*****
*Caviar med jomfruhummer & avocado – tilkøb kr. 245,-
*****
Stegt andelever med rillette af and, æble og hindbærsauce
2018 Chorey Les Beaune, Machard de Gramont
*2018 Gevrey Chambertin, Mongeard Mugneret
*****
Pata Negra
Mørbrad af Iberico sortfodsgris ”Wellington” med morkler & kantareller
2016 Chateau Haut-Sarpe, Saint Emilion
*2016 Chateau La Croix Taulifaut, Pomerol
*****
Jordbær med hyldeblomst & basilikum
2020 Moscatto d´Asti, Marco Capra
*****
Kaffe og sødt

Tilkøb:
*Caviar med jomfruhummer & avocado kr. 245,-
*Opgraderet vinmenu kr. 695,-

Pris pr. person 1.295,-

Se vores De Luxe menu

DE LUXE MENU

Åbningstider

Onsdag-fredag fra kl.18.00
Mod forud bestilling

Selskaber efter aftale alle ugens dage.

Vi træffes dagligt på
telefonen fra kl. 12-22

KONTAKT

Nyhedsbrev

Hold dig opdateret om arrangementer og andre begivenheder, når du tilmelder dig vores nyhedsbrev

TILMELD