Projekbeskrivelse

Midsommermenu

Midsommermenu
Fredag d. 24. juni klokken 18.00

Vi starter på vores store terrasse hvor vi sabler Rosé Champagne fra Launois.
Mens vi yder udsigten over Aarhusbugten serverer vi en række lækre canapeér.
Vi håber på godt vejr og vi glæder os til at byde midsommeren velkommen sammen med dig!

Menu og vine

Snacks bestående af rørt kalvetatar, tun & jomfruhummer
NV Rosé Champagne, Launois
*****
Hvide asparges med Rømørejer, lakserogn & ægte sauce
2020 Godello, Bodegas Merayo, Bierzo
*****
Grønne asparges, kammusling & jomfruhummer
2017 Juffer Sonnenuhr, Riesling, Willi Haag, Mosel
*****
Sprødstegt pighvar med ærter, syltede rødløg & trøffel
2020 Chardonnay, Vincent & Sophie Morey, Bourgogne
*****
Duebryst med spidskål, andelever & hindbær
2020 Pinot Noir, Vincent & Sophie Morey, Bourgogne
*****
Pata Negra
Mørbrad af spansk sortfodsgris med sprød brissel & morkler
2011 Tempranillo Crianza, Sierra Cantabria, Rioja
*****
Jordbær, hyldeblomst & mandel
Mostaco d’Asti, Marco Capra, Piemonte
*****
Kaffe og sødt

Pris pr. person kr. 1.395,-

Arrangementet starter klokken 18.00

Der kan vederlagsfrit ændres i reservationen indtil 3 dage før arrangementet.

Se vores arrangementer

Åbningstider

Onsdag-fredag fra kl.18.00
Mod forud bestilling

Selskaber efter aftale alle ugens dage.

Vi træffes dagligt på
telefonen fra kl. 12-22

Nyhedsbrev

Hold dig opdateret om arrangementer og andre begivenheder, når du tilmelder dig vores nyhedsbrev