Projekbeskrivelse

Fisk, vildt og skaldyrsaften

Fisk, vildt og skaldyrsaften
Fredag d. 30. september klokken 18.00

Nu da vildtsæsonen står for døren vil det glæde os at se dig til aften hvor netop krondyret skal hyldes.
Vi har en stor kærlighed for fisk og skaldyr, som du vil se i mange variationer på menuen til dette arrangement.
Aftenen laves i samarbejde med Lars Bo Henriksen, Bichel Vine, som i samarbejde med os har lavet en sublim vinmenu som vil komplimentere hver enkelt ret. Lars vil igennem aftenen knytte en kommentar til de enkelte vine.
Vi glæder os til at byde dig velkommen!

Menu og vine

Champagne & snacks

Jomfruhummer med æble & mandel
Godello, Brezo Blanco, Gregory Perez, Bierzo
*****
Glaserede gulbeder med lardo & solbær
Riesling, Schloss Gobelsburg, Kamptal
*****
Havtaskemedaillon med farserede morkler & fermenterede hvidløg
Unlitro, Ampelaia, Toscana
*****
Gråand med andelever & hindbær
Langhe Nebbiolo, Cascina Luisin, Piemonte
*****
Krondyrryg med tyttebær & kastanjer
Chateau Haut-Sarpe, Saint-Emillion, Bordeaux
*****
Bagte kvæder med pære & camilleblomst
Saussignac Autrefois, Couleurs D’Aquitaine
****
Kaffe og sødt

Pris pr. person kr. 1.395,-

Arrangementet starter klokken 18.00

Der kan vederlagsfrit ændres i reservationen indtil 3 dage før arrangementet.

Se vores arrangementer

Åbningstider

Onsdag-fredag fra kl.18.00
Mod forud bestilling

Selskaber efter aftale alle ugens dage.

Vi træffes dagligt på
telefonen fra kl. 12-22

Nyhedsbrev

Hold dig opdateret om arrangementer og andre begivenheder, når du tilmelder dig vores nyhedsbrev