Projekbeskrivelse

Intimkoncert med Alex Vargas

Vargas på Varna – og det er ikke gas
Fredag d. 5. april klokken 18.00 – arrangementet er udsolgt

Den er go’ nok. Vargas kommer på Varna til april næste år for at give den gas på alle de mange strenge den charmerende og gudsbenådede krøltop mestrer.

Alex Vargas er en populær mand, der allerede har spillet på de store scener og slået fast, at han er af de største sangere, sangskrivere og producere, vi har – ikke bare i Danmark – men i verden.

Mange kender ham fra Toppen af Poppen hvor han deltog i 2021, og Vargas er nomineret til priser ved både GAFFA-prisen, P3 Guld og Danish Music Award, hvor han vandt prisen som årets danske solist i 2016.

Vi er stolte over, at Vargas har valgt Varnas intime scene i en tid, hvor hele verden vil have Vargas.

Vargas har allerede verden som sin scene og fik tidligt verden ind med modermælken. Født i Hørsholm af en mor der er halv englænder, halv dansker og en far fra Uruguay, og som bare 17-årig drog drengen på en 14 dages tur til London for at spille musik. 12 år senere var han ikke kommet hjem endnu. Vildbassen Vargas kom heldigvis hjem til Danmark for at slå rødder med kone og børn.

Vargas er en stjerne med begge ben på jorden, der vil noget med sin musik og med publikum. Han vil os! Den inderlighed og det nærvær passer perfekt til en aften på Varna. Vanen tro begynder vi aftenen med en vidunderlig 4 rettes Varna-menu med udvalgte vine fra Bichel, og efter middagen vender vi blikket mod Vargas på Varna-scenen.

With your back to mine we start the count down, we start the count down, synger Vargas i sit hit “Shackled Up”.

På Varna er vi allerede begyndt nedtællingen til april, for vi glæder os helt vildt til Vargas og til at servere for jer på en eksklusiv stjerneaften med øjenkontakt til en funklende og funky stjerne – med krøllet hår og klokkeklart talent.

Menu

Sprøde snacks
*****
4 retters menu
*****
Udsøgt vinmenu
*****
Kaffe og sødt

Pris pr. person kr. 1.695,-

Arrangementet starter klokken 18.00.
Koncertbilletter refunderes ikke.

Se vores arrangementer

Åbningstider

Onsdag-fredag fra kl.18.00
Mod forud bestilling

Selskaber efter aftale alle ugens dage.

Vi træffes dagligt på
telefonen fra kl. 12-22

Nyhedsbrev

Hold dig opdateret om arrangementer og andre begivenheder, når du tilmelder dig vores nyhedsbrev