Projekbeskrivelse

Sommermenu

Sommermenu


Fredag d. 2. juni – UDSOLGT
Lørdag d. 3. juni – UDSOLGT
Lørdag d. 10. juni – UDSOLGT

Arrangementerne starter klokken 18.00

Vi byder velkommen til en aften i gastronomiens tegn.
De varme vinde fra syden har endelig fundet sin vej til det kolde Danmark.
Det giver anledning til en sommermenu med alle de lækre råvarer som Danmark har at byde på.
Vi serverer på disse to aftener en 5-retters menu med fuld vinmenu samt kaffe og sødt.
Vinene er særligt udvalgt i samarbejde med Lars Bo Henriksen, Bichel vine, som undervejs vil kommentere på vinene.

Vi glæder os til at byde sommeren velkommen sammen med dig!

Menu og vine

Sprøde snacks
Cava Krismanel, Mas d’Oliver

Marineret kalvefilet med bøghatte, tyttebær og sommertrøffel
*****
*Baerii caviar, Jomfruhummer & avocado
*****
Hvide asparges med Rømørejer, lakserogn og beurre blanc
Grüner Veltliner, Steinsetz, Schloss Gobelsburg
*****
Havtaskemedallion med ærter & morkler
Spätburgunder, Matthias Gaul, Pfalz
*****
Lammekrone med brissel, tomat & basilikum
2012 Chateau Treytins, Montagne Saint-Emilion
*****
Rabarbar og jordbær med hvid chokolade & hyldeblomst
Fosso della Rossa, Giovanni Almondo
*****
Udsøgt vinmenu
*****
Kaffe og sødt

Pris pr. person kr. 995,-
*Tilkøb

Se vores arrangementer

Åbningstider

Onsdag-fredag fra kl.18.00
Mod forud bestilling

Selskaber efter aftale alle ugens dage.

Vi træffes dagligt på
telefonen fra kl. 12-22

Nyhedsbrev

Hold dig opdateret om arrangementer og andre begivenheder, når du tilmelder dig vores nyhedsbrev