Projekbeskrivelse

Sommermenu med fisk & skaldyr

Sommermenu med fisk & skaldyr
Fredag d. 3. juni klokken 18.00

I anledningen af, at sommeren er lige om hjørnet byder vi velkommen til en skøn aften hvor smagsløgene virkelig skal forkæles.
Hvis vejret tillader det, så starter vi ude på terrassen, hvor vi vil sable Champagne og nyde udsigten over Århusbugten.
Kort efter vil vi have gjort jeres borde klar og middagen vil starte.
Aftenen laves i samarbejde med Lars Bo Henriksen, Bichel vine.

Vi glæder os til at se jer!

Menu og vine

Sprøde snacks
Rosé Valentine, Launois, Champagne
*****
Marineret torsk med sommertrøffel
Albarino, Gerardo Mendez, Rias Baixas
*****
Hvide asparges med Rømørejer & ramsløg
2017 Chardonnay, Marsannay, Mongeard Mugneret, Bourgogne
*****
Fricassé af kammusling, hjertemusling, hestebønner & grønne asparges
Godello, Brezo Blanco, Bodegas Mengoba, Bierzo
*****
Risotto af perlebyg med taskekrabbe, ærter & trøffel
Pinot Noir, Vincent & Sophie Morey, Bourgogne
*****
Sprødstegt pighvar, hummer & brissel med hummer-vaniljesauce
Pinot Noir, Les Dames Huguettes, Mongeard Mugneret, Bourgogne
*****
Jordbær, rabarber, hvid chokolade & hyldeblomst
Moscado d’Asti, Marco Capra, Piemonte
*****
Kaffe og sødt

Pris pr. person kr.: 1395,-

Der kan vederlagsfrit ændres i reservationen indtil 3 dage før arrangmentet.

Se vores De Luxe menu

Åbningstider

Onsdag-fredag fra kl.18.00
Mod forud bestilling

Selskaber efter aftale alle ugens dage.

Vi træffes dagligt på
telefonen fra kl. 12-22

Nyhedsbrev

Hold dig opdateret om arrangementer og andre begivenheder, når du tilmelder dig vores nyhedsbrev