Projekbeskrivelse

Sommer Menu

SOMMER MENU

Fredag d. 7. og lørdag d. 8. august klokken 18.00
Vi starter på vores store terrasse hvor vi sabler Rosé Champagne fra Launois.
Mens vi nyder udsigten over Aarhusbugten serverer vi sprøde snacks og en række lækre canapeér.
Aftenen laves i samarbejde med Lars Bo Henriksen fra Bichel vine,
som undervejs vil kommentere på vinene.
Vi håber på godt vejr og vi glæder os til, at byde dig velkommen.

Menu og vine
Sprøde snacks – Jomfruhummertatar – Foie gras med svineskank
NV Rosé Champagne, Launois
*****
Marineret kalv med bøghatte, shiitake & trøffel
2019 Pouilly Fumé “Calcite”, Francis Blanchet, Loire
*****
Syltede monstrøse asparges med hummer, vagtelæg & lakserogn
2018 Macon Village, Rijckaert, Bourgogne
*****
Havtaskemedallion med ærter, løg & persille
2018 Hautes Côtes de Nuits Dames Huguettes, Patrice Rion
*****
Ryg af Sikahjort med kantareller, majs & kirsebær
2018 Crozes Hermitage “Georges”, Domaine de Bruyere, Rhône
*****
Jordbær med hyldeblomst, hvid chokolade & pistacienødder
Moscato d’Asti, Marco Capra, Piemonte
*****
Kaffe og sødt

OBS d. 8. august er udsolgt

Pris pr. Person 1.250,-

Book din reservation her;

https://nembillet.dk/sommer070820

Der kan vederlagsfrit ændres i reservationen indtil 3 dage før arrangmentet.

Se vores De Luxe menu

DE LUXE MENU

Åbningstider

Onsdag-fredag fra kl.18.00
Mod forud bestilling

Selskaber efter aftale alle ugens dage.

Vi træffes dagligt på
telefonen fra kl. 12-22

KONTAKT

Nyhedsbrev

Hold dig opdateret om arrangementer og andre begivenheder, når du tilmelder dig vores nyhedsbrev

TILMELD