Projekbeskrivelse
Septembermenu
Septembermenu
Fredag d. 1. september – udsolgt
Fredag d. 15. september – udsolgt
Fredag d. 22. september – udsolgt
Fredag d. 29. september – udsolgt
Arrangementerne starter klokken 18.00
På følgende aftener byder vi velkommen til en aften i særklasse.
Vi har nøje udvalgt en række lækre retter baseret på årstidens bedste råvarer som vi glæder os til at servere for dig.
Der er mulighed for diverse tilkøb, således jeres aften kan blive helt fuldkommen.
Arrangementerne laves i samarbejde med Lars Bo Henriksen, Bichel vine.
Vi ser frem til at byde jer velkommen!
Menu og vine
Sprøde snacks
Cava, Mas d’Oliver, Penedés, Spanien
*Varme Gillardeau østers med små urter & østerssauce
*****
Jomfruhummer i tre variationer
*Baerii caviar 10 g
*****
*Hummer, avocado & Baerii caviar
*****
Fricassé af kammusling, hjertemusling & pighvar med syltede asparges & skummende musling-sauce
*****
Havtaskemedaljon på ragout af kalvehaler med persillepuré
*****
Lammekrone med sprød brissel, kantareller & tyttebær
*****
*Udvalg af Unikaoste med tilbehør
*****
Sensommerbær med creme Anglaise & brændt hvid chokolade
*****
Kaffe & sødt
*****
Udsøgt vinmenu
*Tilkøb
Pris pr. person kr. 995,-
Arrangementet starter klokken 18.00
Der kan vederlagsfrit ændres i reservationen indtil 3 dage før arrangementet.