Projekbeskrivelse

Halloween

Halloween middag på Varna Palæet
Fredag d. 11. november og lørdag d. 19. november klokken 18.00

På disse aftener byder vi velkommen i uhyggelig halloween-stil og garanterer en aften med knap så mange tricks, men masser af treats!
Efteråret byder på er væld grøntsager, rodfrugter, svampe og ikke mindst græskar.
På disse aftener vil vi hylde græskarets oprindelse, og har lavet en hel menu med græskar i højsædet.
Arrangementerne laves i samarbejde med Lars Bo Henriksen, Bichel vine, som vi i samarbejde med,
har lavet en sublim vinmenu som vil tage retterne til nye højder.

Vi glæder os til at byde jer velkommen!

Menu og vine
Gilladeau østers med syltede græskar og sorbet af græskar
NV Brut reserve, Launois, Champagne
*****
Tagliatelle af græskar med taskekrabbe
2020 Godello, Brezo Blanco, Bodegas Mengoba
*****
Sprødstegt torsk med porrer, syltede løg & græskarsauce
2020 Chardonnay, Saint Clair, New Zealand
*****
Græskarsuppe med ravioli af dansk sort hummer
2021 Riesling Urgestein, Schloss Gobelsburg, Kamptal
*****
Wellington af krondyr med bagt græskar, tyttebær & peber-græskarsauce
2008 Chateau Vieux Sarpe, Saint-Emilion Grand Cru
*****
Græskardessert med appelsin, safran & mørk chokolade
White Port, Quinta do Infantado
*****
Kaffe & sødt

Pris pr. person kr. 1.250,-

Arrangementet starter klokken 18.00. Der kan vederlagsfrit ændres i bestillingen indtil 3 dage før arrangementet.

Se vores arrangementer

Åbningstider

Onsdag-fredag fra kl.18.00
Mod forud bestilling

Selskaber efter aftale alle ugens dage.

Vi træffes dagligt på
telefonen fra kl. 12-22

Nyhedsbrev

Hold dig opdateret om arrangementer og andre begivenheder, når du tilmelder dig vores nyhedsbrev