Projekbeskrivelse
Forårsfristelser
Forårsfristelser
Fredag d. 31. marts
Lørdag d. 1. april
Arrangementerne starter klokken 18.00
Vi byder velkommen i hyggelige og hjemlige omgivelser og garanterer en aften i særklasse!
Vi har sammensat en menu som er baseret på årstidens bedste og friskeste råvarer.
Arrangementerne laves i samarbejde med Lars Bo Henriksen, Bichel vine, som undervejs vil kommentere på vinene.
Vi glæder os til at byde dig velkommen!
Menu
Bobler & sprøde snacks
*****
Krustade med jomfruhummer
*Tilkøb på 10 g Baerii Caviar kr. 145,-
*****
Kalvetatar & stenbiderrogn med confit af æggeblomme
Grüner Veltliner, Steinsetz, Schloss Gobelsburg
*****
*Hummer, Baerii caviar & avocado kr. 275,-
*****
Søtunge Melba med små grøntsager & estragon
Chardonnay, Uva Cordata, Rijckaert
*****
Cote de boeuf med røget marvsauce
Cotes du Rhone, Domaine Clos Romane
*****
*Udvalg af Unika oste med lækkert tilbehør kr. 145,-
*****
Københavnerstang med havtorn & pufsukker
Moscato d’Asti, Marco Capra
*****
Udsøgt vinmenu
*****
Kaffe og sødt
Pris pr. person kr. 995,-