Projekbeskrivelse

Forårsfristelser

Forårsfristelser


Fredag d. 31. marts

Lørdag d. 1. april
Arrangementerne starter klokken 18.00

Vi byder velkommen i hyggelige og hjemlige omgivelser og garanterer en aften i særklasse!
Vi har sammensat en menu som er baseret på årstidens bedste og friskeste råvarer.
Arrangementerne laves i samarbejde med Lars Bo Henriksen, Bichel vine, som undervejs vil kommentere på vinene.

Vi glæder os til at byde dig velkommen!

Menu

Bobler & sprøde snacks
*****
Krustade med jomfruhummer
*Tilkøb på 10 g Baerii Caviar kr. 145,-
*****
Kalvetatar & stenbiderrogn med confit af æggeblomme
Grüner Veltliner, Steinsetz, Schloss Gobelsburg
*****
*Hummer, Baerii caviar & avocado kr. 275,-
*****
Søtunge Melba med små grøntsager & estragon
Chardonnay, Uva Cordata, Rijckaert
*****
Cote de boeuf med røget marvsauce
Cotes du Rhone, Domaine Clos Romane
*****
*Udvalg af Unika oste med lækkert tilbehør kr. 145,-
*****
Københavnerstang med havtorn & pufsukker
Moscato d’Asti, Marco Capra 
*****
Udsøgt vinmenu
*****
Kaffe og sødt

Pris pr. person kr. 995,-

Se vores arrangementer

Åbningstider

Onsdag-fredag fra kl.18.00
Mod forud bestilling

Selskaber efter aftale alle ugens dage.

Vi træffes dagligt på
telefonen fra kl. 12-22

Nyhedsbrev

Hold dig opdateret om arrangementer og andre begivenheder, når du tilmelder dig vores nyhedsbrev