Projekbeskrivelse
Forårsfornemmelser
Forårsfornemmelser
Torsdag d. 2. marts
Fredag d. 3. og lørdag d. 4. marts
Fredag d. 10. og lørdag d. 11. marts
Fredag d. 17. og lørdag d. 18. marts
Fredag d. 24. marts
Arrangementerne starter klokken 18.00
Dagene bliver længere og der er efterhånden ikke længe til, at bladene springer ud på bøgen.
Vi byder foråret velkommen på fineste vis, nemlig med god mad og udsøgt vin i fantastiske omgivelser.
Vi vil gerne invitere dig på en skøn forårsmenu som tager udgangspunkt i de bedste og friskeste råvarer årstiden har at byde på.
Menuen komplimenteres med en velafstemt vinmenu med skatte fra vores store vinkælder.
Vi glæder os til at byde jer velkommen!
Menu og vine
Bobler med sprøde snacks
*****
Krustade med jomfruhummer & rygeost
*Tilkøb på 10 g Baerii Caviar kr. 145,-
*****
Confiteret æggeblomme med stenbiderrogn & trøffel
*****
*Hummer, Baerii caviar & avocado kr. 275,-
*****
Sprødstegt vesterhavsfisk med små rødløg, blomkål & estragon
*****
Dansk kalv med sprød selleri, brissel, porrer & ramsløg
*****
*Udvalg af Unika oste med lækkert tilbehør kr. 125,-
*****
Varnas Københavnerstang med havtorn og pufsukker
*****
Udsøgt vinmenu
*****
Kaffe & sødt
*****
Pris pr. person kr.: 995,-
*tilkøb
Der kan vederlagsfrit ændres i reservationen indtil 3 dage før arrangmentet.