Projekbeskrivelse

Efterårs menu

Hver torsdag, fredag og lørdag i november klokken 17.00

Bladene er så småt begyndt at falde af træerne, dagene bliver kortere og temperaturen lavere.
Det afholder os dog ikke for at lave en ekstraordinær efterårs menu baseret på årstidens lækre råvarer samt en række skønne vine fra vores store vinkælder.
Vi glæder os til at byde dig velkommen!

Menu

Cava & snacks
*****
Færø laks med peberrod, sprødt rugbrød & syltede løg
*****
Dansk hummer som ravioli og suppe med græskar
*****
Havtaskemedaillion med aspargesjordskokker
*****
Lammekrone med selleri, rosenkål, tyttebær & tragtkantareller
*****
Æbledessert med hvid chokolade og mandel
*****
Udsøgt vinmenu
*****
Kaffe med sødt

Menu & vine, kaffe med sødt
kr. 1.000,-
*****
Menu 5 retter uden drikkevarer
kr. 650,-
*****
Tilkøb af retter med vin*
Skindstegt sandart med porer & brissel kr. 150/*225
*****
Duebryst med andelever & spinat kr. 150/*225

Pris pr. person 1000,-

Arrangementet starter klokken 17.00

Der kan vederlagsfrit ændres i reservationen indtil 3 dage før arrangmentet.

Se vores arrangementer

ARRANGEMENTER PÅ VARNA

Åbningstider

Onsdag-fredag fra kl.18.00
Mod forud bestilling

Selskaber efter aftale alle ugens dage.

Vi træffes dagligt på
telefonen fra kl. 12-22

KONTAKT

Nyhedsbrev

Hold dig opdateret om arrangementer og andre begivenheder, når du tilmelder dig vores nyhedsbrev

TILMELD