Projekbeskrivelse

Efterårs menu

Lørdag d. 3. oktober og fredag d. 9. oktober klokken 17.00

Bladene er så småt begyndt at falde af træerne, dagene bliver kortere og temperaturen lavere.
Det afholder os dog ikke for at lave en ekstraordinær efterårs menu baseret på årstidens lækre råvarer samt en række skønne vine fra vores store vinkælder.
Vi glæder os til at byde dig velkommen!

Menu

Sprøde snacks
Foie gras, gris & havtorn
NV Cava Krismanel, Mas d’Oliver, Penedes
*****
Rimmet torsk med tyttebær, rosenkål & peberrod
2019 Verdejo, Bodegas Menade, Rueda
*****
Hummer som ravioli & suppe med porrer & syltede græskar
2018 Veldenz Riesling Grauschiffer, Willi Haag, Mosel
*****
Confit af and med andelever, æbler & hindbær
2018 Pinot Noir, Vincent & Sophie Morey, Chassagne Montrachet
*****
Medallion af Sikahjort med kål, kantareller & pebersauce
2018 Crozes-Hermitage ‘Georges Reynaud’, Domaine Les Bruyeres
*****
Mørk chokolade med vanilje og solbær
2017 Birbet, Negro Angelo, Roero
*****
Kaffe og sødt

Pris pr. person 1000,-

Der kan vederlagsfrit ændres i reservationen indtil 3 dage før arrangmentet.

Se vores arrangementer

ARRANGEMENTER PÅ VARNA

Åbningstider

Onsdag-fredag fra kl.18.00 Mod forud bestilling

Selskaber efter aftale alle ugens dage.

Vi træffes dagligt på telefonen fra kl. 12-22

KONTAKT

Nyhedsbrev

Hold dig opdateret om arrangementer og andre begivenheder, når du tilmelder dig vores nyhedsbrev

TILMELD