Juli-August-September-Oktober-November

Minimum 15 Personer

Forretter
Carpaccio af oksemørbrad med sprød parmesan, små salater, basilikum & langtidsbagte blommetomater

*****
Pighvar & skærising med spinat, romanescokål & pighvarsuppe
*****
Soufflé af dansk laks & rødtunge med lakserogn, små urter & sauce beurre blanc
*****
Hovedretter
Dansk kalvefilet med sprød rilette, spidskål, kantareller & Karl Johansvampe
*****
Oksemørbrad med braiseret spidsbryst, nye løg, selleri, pommes Anna & trøffelsauce
*****
Sikahjort - ryg & kølle med kejserhatte, små grøntsager & tyttebær/pebersauce
Tillæg kr. 50,-
*****
Oste
Udvalg af danske og franske oste med sødt & sprødt
*****
Desserter
Varnas dessertfantasier bestående af sommerbær, kage, mousse & sorbet
*****
Æblefantasi med mandel & chokolade
 
Varna Livretter menu á 3 retter kr. 395,-
Varna Livretter menu á 4 retter kr. 465,-