April-Maj-Juni

Minimum 20 personer

Forretter
Bouillabaisse med safran, bagt Vesterhavsfisk, muslinger, porrer & små ærter

*****
Monstrøse hvide asparges med håndpillede rejer, vagtelæg, syltesauce, ørredrogn & dildolie
*****
Urterimmet torsk med citron créme, stenbiderrogn, små løg & sprøde urter
*****
Grønne asparges fra Samsø med Serranoskinke,
malt, havgus & små salater
*****
Hovedretter
Dansk kalv med sprød kalverilette, svampe fricassé,
bagte rodfrugter & citron/timiansauce
*****
Mørbrad & braiseret spidsbryst af Dansk okse med sprød svær,
små grøntsager, pommes Anna & trøffelsauce
*****
Bornholmerhane som bryst & lår med grønne bønner,
sprød pommes puré & ramsløgs sauce
*****
Mørbrad & skank af Pata Negra med saute af bøgehatte, sommerkål & Karl Johansky
*****
Oste
Udvalg af danske og franske oste med sødt & sprødt
*****
Desserter
Varnas dessertfantasier bestående af mousse, kage, is & crunch
*****
Variation af rabarber, hvid chokolade, karamel & skovmærke
*****  
Jordbærdessert med hyldeblomst, pistacie & chokoladefondant (fra juni)
 
Varna Livretter menu á 3 retter kr. 395,-
Varna Livretter menu á 4 retter kr. 465,-