April-Maj-Juni

Minimum 20 personer

Forretter
Hummer som ravioli & suppe med piment d´Espelette med nye porrer & små ærter
*****
Monstrøse hvide asparges med håndpillede rejer, vagtelæg, beurre blanc,
ørredrogn & dildolie
*****
Carpaccio af Færø laks med grønne asparges, stenbiderrogn & citron
*****
Marineret kalvefilet med mayo af Karl Johansvampe, sprødt rugbrød, havgus & små salater
*****
Hovedretter
Dansk kalv med sprød kalverilette, svampe fricassé,
bagte rodfrugter & citron/timiansauce
*****
Mørbrad & braiseret spidsbryst af Dansk okse med sprød svær,
små grøntsager, pommes Anna & trøffelsauce
*****
Bornholmerhane som bryst & lår med grønne bønner,
sprød pommes puré & ramsløgs sauce
*****
Mørbrad & skank af Pata Negra med sauté af små sommer grøntsager & rødvinssauce
*****
Oste
Udvalg af danske og franske oste med sødt & sprødt
*****
Desserter
Varnas dessertfantasier bestående af mousse, kage, is & crunch
*****
Variation af rabarber, hvid chokolade & karamel
*****
Jordbærdessert med hyldeblomst, pistacie & chokoladefondant (fra juni)
***** 

Varna Livretter menu á 3 retter kr. 445,-
Varna Livretter menu á 4 retter kr. 525,-