Winemakers Dinner "Santa Duc" Benjamin Gras

Fredag d. 17. november kl. 18.30
Her har du muligheden til at møde den unge og kompromisløse Benjamin Gras, søn af Yves Gras, der ifølge Robert Parker er verdens bedste Grenache Producent. Benjamin er oplært på b.la Domaine de la Romanee Conti og er i fuld gang med at gøre Santa Duc Biodynamisk og super intens i stilen.
Vi har i samarbejde med Lars Bo Henriksen, Bichel Vine, arrangeret denne aften som sammen med Benjamin Gras kommenterer vinene.
Vi laver en forrygende menu som tager afsæt i mit klassiske køkken og har til denne aften lavet en række nyfortolkninger af de bedste og lækreste sæsonvarer, glæd dig…..
Velkomst
Vi starter med Santa Duc IGP les Plans Rosé 2016 til aperitif og serverer en række lækre snacks.


Menu & vine
Havtaskemedaillon med jordskokker, grønkål  & trøffel
Santa Duc Côtes du Rhône "les Grand Calcaieres"2015
*****
Sprødstegt sandart med græskar, piment d`espelette & citrontimiansauce
Domaine Santa Duc Côtes du Rhône "les Quatre Terres" 2015
*****
Grå and & andelever med æble, brioche  & rosmarinsauce
Domaine Santa Duc Châteauneuf-du-Pâpe "La Crau Oest" 2014
*****
Dådyrryg & skank med tyttebær, tragtkantareller, rosenkål &
mild pebersauce
Domaine Santa Duc Gigondas "Grande Grenache" 2012
*****
Hvid chokolade med havtorn, mandel & lakrids
Muscat de Saint Jean de Minervois NV
*****
Pris pr. person kr. 1.195,-