WINEMAKERS DINNER "Saint Clair”

Fredag d. 19. og lørdag d. 20. januar kl. 18.30
Nu er det igen højsæson for TUBER MELANOSRORUM – den sorte vintertrøffel.
Vi har derfor traditionen tro vores årlige Trøffelarrangement, denne gang med vinhuset Saint Clair.
Her har du muligheden til at møde Laura Young som har sat sit første personlige aftryk som winemaker på 2017 årgangen. I 2016 er Matt Thompson kåret til "Best New Zealand Producer of the Year" ved International Wine Challenge og i 2009 blev han kåret til "International White Wine Maker of the Year" ved International Wine Challenge i London.
Vi laver en forrygende menu, som tager afsæt i mit klassiske køkken, hvor der bliver rig mulighed for at smage trøflen i forskellige variationer.
Vi har i samarbejde med Lars Bo Henriksen, Bichel Vine, arrangeret denne aften som sammen med Laura Young kommenterer vinene.
Vi starter med Sauvignon Blanc til aperitif med en række canapeer lavet med fisk, grøntsager & trøffel.

Menu Tuber Melanosporum
Marineret torsk med æble, hasselnød & trøffel
*****
Variation af jordskokker & trøffel som suppe & ravioli
2015 Riesling
*****
Sprødstegt sandart med pinjekerner & trøffel "Carbonara"
2015 Chardonnay Omaka
*****
Confit af svinebryst med andelever, blomkål & trøffel
2016 Block 14  Pinot Noir 
*****
Dansk okse med tyttebær, kål, kartoffelpuré & trøffel
2014 Block 17 Syrah
*****
Citrondessert med hvid chokolade & citronverbena
2013 Noble Riesling
*****
Kaffe & sødt
Pris pr. person kr. 1.295,-