Winemakers Dinner Maison Albert sounit & Domaine Bernollin

Fredag d. 5. oktober og Lørdag d. 3. November kl. 18.00
Her har du muligheden for at møde Knud Kjellerup, en af mine personlige vinvenner gennem mere end 30 år.
Knud startede Østjysk vinforsyning tilbage i 1976 som han havde frem til 2002. I 1993 overtog han Maison Albert Sounit og i 2005 kunne han tilføje Domaine Bernollin til sin port folio.
Jeg laver en forrygende efterårsmenu fra mit klassiske køkken som matcher de bedste vine fra Knud Kjellerups marker i
Côte Chalonnaise, .
Glæd dig til en personlig og eksklusiv aften med
Bourgogne vine i særklasse.
Vi starter med at smage tre forskellige Crémant de Bourgogne og vinene kommenteres af Knud Kjellerup.

Menu & vine
Crémant  de Bourgogne & en række lækre snacks
"Cuvée Prestige" Brut - "Blanc de Noirs" Brut - "Grande Cuvée 2014"
Maison Albert Sounit
*****
Færø laks med jordskokker, grønkål & lakserogn
2016 Bourgogne Blanc "Sous La Roche", Domaine Bernollin
*****
Sprødstegt helleflynder med knivmusling & porrer
2016 Rully Blanc 1. Cru  "La Pucelle", Maison Albert Sounit
*****
Hummer & kammusling med selleri & bøgehatte
2016  Montagny 1. Cru  "Les Chaniots", Domaine Bernollin
2014 Montagny 1. Cru "Vignes de 1928", Domaine Bernollin
*****
Fricassé af brisler med persillerødder, æble & hasselnød
2015  Rully Rouge "Les Chênes", Domaine Bernollin
*****
Due med Karl Johan svampe, tragtkantareller & tyttebær
2016  Mercurey Rouge 1. Cru  "Clos de Montaigus", Maison Albert Sounit
*****
Pæredessert med vanille & fløde
Crémant de Bourgogne  "Cuvée Prestige" Demi Sec, Maison Albert Sounit
*****
Kaffe & sødt

Pris pr. person kr. 1.350,-

Ring for venteliste lørdag d. 3. november.