WINEMAKERS DINNER Jürgen Krebs

Fredag d. 14. september kl. 18.00
Her har du muligheden for at møde Jürgen Krebs en af de bedste vinproducenter fra Pfalz som fik en imponerende andenplads ved vinmagasinet Vinums præmiering af
"Deutscher Rotweinpreis 2017".
På druesammensætningen er der overvejende fokus på Riesling og Spätburgunder, det tyske navn for Pinot Noir.
Vi har arrangeret denne unikke aften i samarbejde med
Lars Bo Henriksen, Bichel Vine som også sammen med Jürgen Krebs kommenterer vinene. Glæd dig…..

Menu & vine
Aperitif
Vi starter med Brut Pinot, lavet på Pinot Gris og Pinot Noir med en række lækre snacks
*****
Grillet & sashami af tun med avokado, soya, mandler & estragon
2017 Riesling Gutswein
*****
Fricassé af pighvar, blåmusling  urter & safran
2017 Grauburgunder Freinsheim
*****
Sprød jomfruhummer med ravioli af kanin & syltede bøgehatte
2016 Honigsack Riesling
*****
Crepine af vagtel med kantareller & tyttebær
2016 Pinot Noir Gutswein
*****
Dansk kalv som ryg, hale & brissel med pinjekerner & trøffel
2015 Spâtburgunder Gross
*****
Sensommerbær med hvid chokolade & karamel
2016 Riesling Brauneberger Juffer Auslese, Willi Haag 
Kaffe & sødt
*****
Kr. 1.100,-

 Få pladser tilbage